MEGATEK S.A

Follow

MEGATEK S.A

Company Information

  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
  • Profili Tregti me shumice

About Us

MEGATEK SA është një kompani aksionere me kapital 100% shqiptar dhe përfaqësues ligjor Z. Endri Xhori.

MEGATEK SA është e fokusuar të shërbejë në tregun me shumicë dhe pakicë të artikujve me destinacion përdorimi në ambiente publike dhe individuale të kategorive të ndryshme. Ofron më shumë se 55,000 produkte dhe që mund të blihen Online. MEGATEK SA ushtron aktivitetin e saj që prej vitit 2009 dhe është sot Hipermarketi i vetëm në Shqipëri i stilit “Beje vetë” DIY.

MEGATEK SA është pjesë e TEQJA GROUP me President Z. Dionis Teqja. Mbi 250 punonjës kujdesen 7 ditë të javës për mbarëvajten e shitjes së më shumë se 55.000 produkteve nga 60 vende të ndryshme të botës. Hipermarketi ofron produkte në kategoritë: Vegla pune Materiale elektrike Materiale Hidraulike dhe Hidrosanitare Materiale Ndërtimi Bojra Materiale për Kopshtarinë Dyer, dritare etj Ngrohje dhe Ftohje Pllaka shtrimi, parket etj Mobilim dhe dekorim Produkte për fëmijë Artikuj zyrash & shkollorë Kuzhina dhe të gjithë aksesorët e saj Materiale për ndërtimin në infrastukturë (ujësjellës, rrugë, parqe, etj) Një shumëllojshmëri artikujsh të tjerë ndihmës.

MEGATEK operon sot në një treg dinamik dhe përballet me konkurrentë ndërkombëtarë, duke patur një rritje shumë të kënaqëshme nga viti në vit, në pjesën e tregut që ai zotëron.