Bukëpjekës 165 views

Bukëpjekës

Qellimi i pozicionit: Gatuan dhe pergatit te gjitha llojet e produkteve te brumit sipas recetave.

Detyrat dhe Pergjegjesite:
Kryen punët e kërkuara në prodhim
Kryen gatimin në mënyrë të pavarur të të gjitha llojeve të produkteve të brumit
Kontrollon furrën, linjën e makinës së paketimit dhe mikserit
Bën përgatitjen e produktit sipas recetave

Kualifikimet dhe Aftësitë:
Të kenë eksperiencë pune në këtë pozicion të paktën 3 vjet
Ruajtja e standardeve të higjenës personale në punë
Aftësi për të punuar në grup
Fleksibilitet me orarin me dy turne

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni CV të detajuar në adresën hr@mercato.al ose
Kontaktoni ne numrin 069 40 22 492

MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerëzore
Autostrada Tiranë-Durrës km 7.
Tirana, Albania

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
  • Profili Tregti me shumice