E2 Partners

Follow

E2 Partners has posted 12 jobs

E2 Partners

Company Information

  • Total Jobs 12 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Konsulence

About Us

E2 Partners Group është një kompani këshilluese profesionale, rekrutimi dhe trajnimi në Shqipëri, me seli në Tiranë, e cila ofron konsulencë profesionale në fushën e Burimeve Njerëzore. Ne përmbushim kërkesat për punësim dhe punëdhënës dhe mirëpresim të gjithë njerëzit me talent të ndryshëm që ndajnë filozofinë e bashkëpunimit dhe integritetit. Ne i njohim nevojat e kompanive dhe individëve brenda dhe jashtë vendit, në sektorë të veçantë të tregut të punës dhe jemi këtu pikërisht për të përmbushur këto nevoja, duke ofruar kandidatë të kalibrit të lartë.

E2 Partners Group synon të jetë më shumë se një ofrues i rekrutimit. Ne ofrojmë një sërë zgjidhjesh përmes shërbimeve të zhvillimit, trajnimit dhe konsulencës si shërbime me vlerë të shtuar për klientët tanë.

Ne synojmë të punojmë së bashku me klientët tanë për të ndërtuar një mjedis efikas, të suksesshëm, dinamik dhe sfidues, të mbështetur nga një forcë punëtore e angazhuar për arritjen e objektivave.