Durres, ofroj vend pune Farmacist/e 367 views

E2 Partners Group, në emër të klientit të saj është duke rekrutuar kandidatë në pozicionin e Farmacist/e ne qytetin e Durresit.

Përgjegjësitë kryesore:

 

 • Kontrollon cilësinë e mallrave
 • Kontrollon cmimin e mallrave dhe faturimin korrekt të tyre fature,sistem,kuti
 • Bën mbylljen ditore të kasës dhe transmetimin e saj
 • Tregohet e gatshme për të bërë matjen e tensioni i gjakut nga aparati përkatës, nëse ia kërkon pacienti
 • Plotëson kartat e klientit, nëse Farmacia ofron të tilla
 • Kontrollon Fletëhyrjen dhe Fletëdaljen e shkëmbimit të ilaceve ndërmjet Farmacive Dërgon raporte ditore, mujore ,verbalisht ose me shkrim drejtuesit teknik dhe supervizorit

 

Kërkesa të tjera:

 

 • Diplomë nga Fakulteti i Mjekësisë, Dega Farmaci;
 • Të ketë experiencë pune minimumi 2 vjet në farmaci;
 • Të jetë e pajisur me Licensë Farmacisti;
 • Të kete njohuri te mira ne gjuhën Angleze, të shkruar dhe të folur;
 • Të ketë aftësi të mira në përdorimin e programeve bazë të kompjuterit;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Të ketë aftësi shumë të mira bindëse dhe negociuese.

 

Jeni të lutur të dërgoni aplikimin tuaj në adresën e-mail: jobs@e2partners.al Nr kontakti 0697050551

Aplikimi juaj duhet të përmbajë një CV të përditësuar dhe një letër motivimi për pozicionin përkatës.

Ju do të kontaktoheni nga ekipi E2 Partners nëse jeni përzgjedhur për të vijuar me proçesin e intervistave.

Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave,
ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë
+Apliko

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 13 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Konsulence