Vlore, ofroj vend pune Specialist i Aseteve & Shërbimeve 289 views

Job Expired

E2 Partners Group, në emër të klientit të saj, është në kërkim të kandidatëve për pozicionin Specialist i Aseteve dhe Sherbimeve.

Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore:

 • Përgjegjës për ndjekjen e procesit të prokurimeve për mobilimin e njësive te cilat do të përfshihen në programin e qiradhënies.
 • Përgjegjës për ndjekjen e kontratave , dokumentacioneve që lidhen me këtë proces
 • Përgjegjës për ndjekjen dhe realizimin e grafikut të punimeve
 • Menaxhon përgatitjen e paketave të inventarit të imët dhe aseteve.
 • Menaxhon dosjet e njësive me qira ku duhet të jenë pasqyruar të gjithë dokumentet e nevojshme, proces-verbale dorëzimi etj.
 • Përgjegjës për mbledhjen e kërkesave dhe hartimin e buxhetit për mobilimin e njësive
 • Përgatit raporte dhe analiza mbi ecurinë e punimeve/mobilimit etj.

Aftësi të tjera:

 • Diplomë e arsimit të lartë në fushën e biznesit (avantazh fakulteti i Arkitekturës/Inxhinieri ndërtimi );
 • I/E orientuar dhe me fokus të qartë, cilësi të larta dhe të jetë familjar me biznesin;
 • Aftësi të mira në biznes dhe shitje;
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe të dijë të bëhet pjesë e grupit dhe të punojë në grup;
 • Njohuri të mira kompjuterike;

Jeni të lutur të dërgoni aplikimin tuaj në adresën e-mail: jobs@e2partners.al
Ju do të kontaktoheni nga ekipi E2 Partners nëse jeni përzgjedhur për të vijuar me proçesin e intervistave.
Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave,
ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 12 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Konsulence