Vlore, ofroj vend pune Recepsionist/e 550 views

Job Expired

E2 Partners Group, në emër të klientit të saj, është në kërkim të kandidatëve për pozicionin Recepsionist/e.

Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore:

 • Mirëpret dhe përshëndet vizitorët.
 • Përgjigjet dhe drejton telefonatat.
 • Informon vizitorët për tarifat dhe shërbimet e vilave me qira.
 • Kryen dhe konfirmon rezervime për vizitorët.
 • Siguron ndarjen e duhur të vilave.
 • Regjistron dhe kontrollon vizitorët.
 • Verifikon mënyrën e pagesës së vizitorëve.
 • Verifikon dhe përdor kartat e kreditit për autorizim.
 • Mbyll faturat e vizitorëve dhe kontrollon largimin e tyre.
 • Llogarit të gjitha faturat, ndan me saktësi tarifën që i detyrohet vizitorëve dhe vilave.
 • Merr dhe transmeton mesazhe për vizitorët.
 • Përgjegjës për marrjen në dorëzim të postës.
 • Siguron informacion të saktë në lidhje me atraksionet dhe shërbimet lokale.
 • Koordinohet me stafin e nevojshëm për mirëmbajtjen e shtëpive.
 • Përgjegjës për raportimin e incidenteve dhe aktiviteteve


Aftësi të tjera
:

 • Diplome e shkollës së mesme/ lartë ( avantazh “ Menaxhim Hotelerie”).
 • Njohuri të mira MS Office dhe në sistemin e pagesave.
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze.
 • Shkathtësi dhe aftësi të forta ndërpersonale, prezantuese dhe komunikuese.
 • I/e orientuar për shërbim ndaj klientit.
 • Shkathtësi dhe aftësi administrative.
 • I/e orientuar drejt detajeve dhe saktësisë.
 • Aftësi për të kryer shumë detyra paralelisht.
 • Aftësi për të qëndruar i qetë nën presion.
 • Aftësi në zgjidhjen e konflikteve.
 • Aftësi në vendimmarrje dhe gjykim.

Jeni të lutur të dërgoni aplikimin tuaj në adresën e-mail: jobs@e2partners.al
Ju do të kontaktoheni nga ekipi E2 Partners nëse jeni përzgjedhur për të vijuar me proçesin e intervistave.
Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave,
ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 12 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Konsulence