Zhaklin Servis

Follow

Zhaklin Servis

Company Information

  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha, Laprake Tirane
  • Tel/Mob 0672002909
  • Profili Elektro-Shtepiake, Tregti, Tregti me shumice

About Us

Zhaklin Servis Shpk Eshtë Një Ndërmarje e Cila Tregton Pjesë Këmbimi Për Elektroshtëpiake Dhe Profesionale.

Puna Jonë Ka Nisur Rreth Vitit 1992. Për Gati 30 Vjet, Ne Sigurojmë Këtë Shërbim Për Të Gjitha Familjet Shqiptare, Duke U Bërë Një Ndër Bizneset Më Me Eksperiencë Në Vendin Tonë.