Ekonomiste 661 views8 applications

Zhaklin Servis Shpk Eshtë Një Ndërmarje e Cila Tregton Pjesë Këmbimi Për Elektroshtëpiake Dhe Profesionale.

Puna Jonë Ka Nisur Rreth Vitit 1992. Për Gati 30 Vjet, Ne Sigurojmë Këtë Shërbim Për Të Gjitha Familjet Shqiptare, Duke U Bërë Një Ndër Bizneset Më Me Eksperiencë Në Vendin Tonë.

Kualifikime/ Kerkesa:

 • Diplome te shkolles se larte ne Fakultetin Ekonomik.
 • Te kete njohuri shume te mira te paketes baze MS Office (windows, excel; Power Point) Programit Financa 5, Programi Bilanc perben Avantazh.
 • Te kete aftesi shume te mira ne kontabilitet.
 • Te kete aftesi te mira menaxhimi.

 

Duhet t’i permbahet ketyre rregullave:

 • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.
 • Te jete e komunikueshme me koleget dhe e gatshme ne çdo kohe te japin ndihmen e tyre per nevojat e kompanise.
 • Te karakterizohet nga ndershmeria, integriteti dhe korrektesia.
 • Te kete aftesi organizative, kreative dhe te ndihmoje ne dhenien e ideve te reja.
 • Te eci me te njejtin hap me qellimet dhe synimet e kompanise.
 • Te ruaj konfidencialitetin dhe te kete etike te larte profesionale.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha, Laprake Tirane
 • Tel/Mob 0672002909
 • Profili Elektro-Shtepiake, Tregti, Tregti me shumice