Menaxher 246 views3 applications

Kualifikimet

 • Arsim i larte, preferohet profil, ekonomik ose menaxhim biznesi.
 • Perben avantazh njohuri te gjuhes angleze dhe italiane.
 • Njohuri kompjuterike ne perdorimin shume te mire te programeve te paketes Office.
 • Te kete leje drejtimi automjeti.

Aftesi te tjera:

 • 0-3 vjet eksperience pune shitje mallrash me pakice dhe shumice/ose aktivitete te ngjashme, shoqeruar me referenca.
 • Aftesi te mira nderveprimi per magazinimin e mallrave dhe ne operacionet e shitjes.
 • Aftesi te mira ne komunikim me vartesit dhe me klientet.
 • Aftesi shume te mira organizuese dhe percaktim prioritetesh.
 • I matur, i besueshem dhe profesional ne marredheniet me koleget dhe me ekzekutivet e shoqerise.
 • Aftesi te mira bashkepunimi ne grup.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Albania, TiranĂ«
 • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha, Laprake Tirane
 • Tel/Mob 0672002909
 • Profili Elektro-Shtepiake, Tregti, Tregti me shumice