Specialist i Marrëdhënieve me Klientin 286 views3 applications

Kualifikimet

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:
Edukimi: Diplomë Universitare, e preferueshme diploma për “Shkenca Sociale”.
Eksperiencë pune: Preferohen eksperiencat e ngjashme te punes.

Aftësitë:

 • Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup.
 • Të pelqeje punen me njerezit dhe te jete entuziast.
 • Të jetë i dobishëm dhe i sjellshëm.
 • Të paturit e një paraqitje të denjë është kërkesë.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo Klient që afrohet pranë Kujdesit ndaj Klientit
 • Dëgjon me vëmendje kërkesën e klientit dhe jep zgjidhje ose rekomandon alternativa të përshtatshme.
 • Ofron informacion duke i ardhur në ndihmë Klientit për udhëzimet e publikuara, shërbimet në dispozicion, gamën e produkteve dhe vendndodhjen e tyre.
 • Jep udhëzime mbi tarifat e transportit, mënyrat e pagesave dhe shpjegon çdo shërbim tjetër që mund të kërkojë klienti.
 • Përgjigjet të gjitha thirrjeve telefonike në mënyrë profesionale në përputhje me standardet dhe siguron që të gjitha kërkesat të mbarohen në kohë reale.
 • Bashkëpunon ngushtë me departamentet e tjera, në mënyrë për të kënaqur nevojat e klienteve. Trajton kërkesat e klientëve në mënyrë profesionale dhe efikase.
 • Rezervon transport për produktet sipas kërkesave të klientit dhe në përputhje me procedurat e kompanisë.
 • Detyra të tjera sic nevojiten/kërkohen.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha, Laprake Tirane
 • Tel/Mob 0672002909
 • Profili Elektro-Shtepiake, Tregti, Tregti me shumice