Kërkohen Montator, Instalues, Saldator për parqe LODRASH – Tirane 45 views1 application

Falgeo SHPK, nje kompani e specializuar ne prodhimin dhe montimin e parqeve te lodrave, po kerkon te punesoje nje instalator per parqe lodrash per te zgjeruar ekipin e saj.

Kërkohen Montator, Instalues, Saldator për Parqe LODRASH
-Kërkohen me experiencë pune, jo e domosdoshme në të njejtin profil.
-Të njihen me natyrën e punëve të instalimeve, veglave dhe punën në grup.
-Paga e kënaqshme, dhe me shperblime të herë pas herëshme në raste fluksi pune

Vendet e Instalimit mund te jenë në vende të ndryshme të Shqipërisë, gjithashtu edhe jashtë Shqiperie në rast se punonjësit kanë deshirë

Cel. : +355 69 205 4557

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane Durres, Km. 14, Magazine, Tirane Vore perballe firmes kaleshi
  • Tel/Mob +355 69 205 4554
  • Profili Tregti, Tregti dhe Prodhim