Falgeo

Follow

This company has no active jobs

Falgeo

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane Durres, Km. 14, Magazine, Tirane Vore perballe firmes kaleshi
  • Tel/Mob +355 69 205 4554
  • Profili Tregti, Tregti dhe Prodhim

About Us

Falgeo shpk eshte nje kompani e fokusuar ne Import, tregti me pakice dhe shumice te lodrave per femije, artikujve industriale etj.

Si një kompani lider ne tregun e lodrave për fëmijë, ne ju sigurojmë korrektesë maksimale dhe fleksibilitet ne cmime.

Ne shesim lodra për lokale, kopshte dhe shtëpitë tuaja duke përfshirë transportin dhe montimin e tyre. Performanca e kompanisë tonë është rritur ditë pas dite duke na transformuar në një biznes konkurrues në tregun kombëtarë.

Ne sjellim produktin më të mirë për t’u rritur vazhdimisht në një treg konkurrues. Ne investojmë në komunitetin përreth me përgjegjësi të plotë, duke rritur besimin dhe bashkëpunimin edhe me klientët dhe partnerët tanë.

Tregtim dhe montim te lodrave te ndryshme per femije ne Kopshte, Bare, Shkolla, Shtepi, Ambjente te ndryshme argetimi brenda dhe jashte. Jemi të fokusuar në projekte funksionale: rezidenca rezidenciale, rezidenca turistike, objekte publike dhe private etj.

Gjithmonë një performancë në rritje, kënaqësi e klientit, standard evropian.