JUPITER GROUP

Follow

JUPITER GROUP

Company Information

  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Haxhi Dalliu
  • Tel/Mob +355 68 20 45535
  • Profili Prodhim/Perpunim

About Us

Vizioni

Të  jemi  grupi  vizionar, të  sjellim  gjithmonë  risi  dhe  vlerë në  të  gjitha  industritë ku  operojmë, si dhe përfitim  për klientët tanë.

Misioni

Të  bëhemi  njëri  nga  grupet – brand më të njohur dhe të respektuar të tregjeve dhe industrive ku operojmë,  të rrisim pareshtur besimin në profesionalizmin dhe përkushtimin tonë .

Vlerat dhe kultura

  1. Diversiteti: Jupiter Group ofron  produkte  dhe  shërbime  të  një  spektri  mjaft  të  gjërë: si në  fushën  e  IT-së,  të  sistemeve të survejimit, të  pajisjeve  të  zyrës, të  edukumit dhe konsulencës, shërbimeve e-marketing, reklamave, printimeve, shtyshkrimeve,  botimeve  dhe
  2. Cilësia: Vlera që na ka karakterizuar këto 17 vite. Ne besojmë që cilësia e vërtetë bën diferencën dhe frytet e saj shpërblehen gjithmonë.
  3. Pasioni: Energjia e vërtetë e një biznesi është pasioni që e udhëheq atë. Ne përpiqemi gjithmonë dhe vazhdimisht për ti dhënë jetë  vizionit dhe misionit tone.
  4. Integriteti: Elementi lidhës që krijon dhe zhvillon marrëdhënie të vërteta dhe afatgjata është ndershmëria dhe transparenca.
  5. Përgjegjshmëria: Ne e bëjmë gjithmonë atë çfarë e themi, me etikë dhe përgjegjësi  të plotë.

Ne tregojmë përgjegjësi maksimale dhe respekt për punonjësit tanë,furnitoret,  partnerët, dhe klientët.

Kompania jonë beson plotësisht se nëse këto vlera nuk do  të ekzistojnë, suksesi do të ngelet gjithmonë vetëm një iluzion.