Jupiter Group ofron vend pune për Magazinier/Shites. 252 views

Job Expired

Jupiter Group ofron vend pune për Magazinier/Shites.

Qëllimi i Pozicionit: Përgjegjës për të menaxhuar magazinën dhe asistuar në shitjet.

Detyrat dhe Përgjëgjesitë:

• Mban përgjegjësi, rregjistron dhe raporton dhe për hyrje-daljet, gjëndjet e magazinës .
• Ofron konsulencë, sugjerime si dhe marketing me qëllim final arritjen e shitjeve.
• Kryen kontrolle periodike dhe operon për vendosjen e rregullt të produkteve.
• Siguron që ambjeti i punës përreth të jetë shumë i pastër dhe i sistemuar.
• Zbaton kodin e veshjes dhe kodin e sjelljes gjatë gjithë kohës në punë.
• Zbaton me përpikmëri rregulloren dhe të gjithë procedurat e miratuara.
• Pranon të gjitha detyrat e tjera që kanë lidhje me operacionet e shitjeve dhe magazinës.

Kualifikimet e Kërkuara:

• Preferohet të jetë i moshës 23-28 vjeç.
• Preferohet të ketë mbaruar nivelin bachelor në fushën e IT-së.
• Preferohet të ketë eksperienca të ngjashme pune.

Aftësite e kërkuara:

• Të jetë i gatshme dhe e aftë të punojë në grup.
• Të ketë aftesi shumë të mira komunikuese.
• Të jetë i paraqitshëm, dhe i sjellshëm me njerëzit.
• Të jetë natyrë entuziaste dhe ambicioze.
• Të jetë i gatshëm për të punuar në grup.

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni CV me foto tek: hr@jupiter.al

Cel. : 00355682045535

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Haxhi Dalliu
  • Tel/Mob +355 68 20 45535
  • Profili Prodhim/Perpunim