JUPITER GROUP ofron vend pune Grafik Design 1915 views

Job Expired

JUPITER GROUP synon të rekrutojë GRAPHIC DESIGN të JUPITER PRINT & PROMOTION.
http://www.pp.jupiter.al/

Kandidatët duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme :

1. Te zotëroje njohuri mbi paketën Adobe (Photoshop,Illustrator,Adobe InDesign etj).
2. Të zotëroje njohuri mbi ploterat, cuterat, printerat UV, etj.
3. Të ketë patjetër të paktën 2 vjet eksperiencë pune.
4. Të jetë person me integritet, i hapur dhe i drejtpërdrejtë.
5. Të ketë aftesi komunikative dhe të përballoje punën nën stres.
6. Të ketë aftësi kreative për dhënien e ideve dhe zgjidhjeve të reja.
7. Të krijojë marrëdhenie shumë të mira me kolegët dhe eprorët.
8. Të ketë patjetër leje drejtimi për makina.

Benefitet:

– Ambient pune komod dhe miqësor.
– Pagë konkuruese + shpërblime sipas objektivave.

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-të dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja në adresën e_mail:

hr@jupiter.al

Cel. : +355 68 20 45 535
Të dhënat që do të paraqitni nëpërmjet aplikimit tuaj do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi,
në mbështetje të legjislacionit në fuqi për mbrojtjen e të dhënave personale.
Më konkretisht sipas përcaktimeve të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë,
Ligjit në fuqi (Nr. 9887 datë 10.03.2008) “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe akteve nënligjore për zbatim.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Haxhi Dalliu
  • Tel/Mob +355 68 20 45535
  • Profili Prodhim/Perpunim