Firme Pastrimi ALB

Follow

Firme Pastrimi ALB

Company Information

  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr "Tish Daia",kompleksi Kika2, komuna E Parisit
  • Tel/Mob +355 (0) 672009257

About Us

Alb Pastrim themeluar ne vitin 2011 me seli ne Tirane ,sjell shumë inovacione në mënyrat e pastrimit dhe të mirëmbajtes në bazë të një pune serioze, korrekte dhe të mirë organizuar.

Këto arritje vijnë si rezultat i një pune disa vjeçare në Greqi në bashkepunime të frytshme me kompani dhe institucione greke.

Në qendër të biznesit tonë është klienti dhe permbushja e kerkesave te tij.