DBS GROUP

Follow

DBS GROUP

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tr-Dr, rruge dytesore pasi kalon Megatek
  • Tel/Mob 0696939749
  • Profili Prodhim/Perpunim

About Us

DBS Group eshte lider ne fushen e konceptimit dhe zhvillimit te veshjeve sportive