Tirane, ofroj vend pune mësues i gjuhës kineze part – time 55 views

Kërkohet mësues i gjuhës kineze part – time !

Kandidatët duhet të kenë eksperiencë në fushën e mësimdhënies si dhe Master me mesatere mbi 8 -të.

Dërgoni CV-në tuaj dhe letrën e motivimit tek info@kristoforkolombi.com sa më parë.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. e Elbasanit, rrugica “Sotir Kolea”, Përkrah Fakultetit të Ekonomikut, në hyrje të Qytetit Studenti, Tirane
  • Profili Arsim