Tirane, ofrohet vend pune part time Mesuese te gjuhes Gjermane (Page shume e kenaqshme) 57 views

Qendra e Gjuheve te Huaja Britannia kerkon te punesoje Mesuese te gjuhes Gjermane.

Kerkojme shume seriozitet dhe korrektese. Aftesi bashkepunuese me stafin e huaj.
Minimumi 2 vite ne fushen e mesimdhenies dhe diplomen perkatese.

Kushte shume te mira ne pune.
Page shume e kenaqshme.

Kontakto: 0697070505
Rruga e Dibres, pas shkolles Skender Caci, Tirane.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Dibres, pas shkolles Skender Caci, Tirane
  • Tel/Mob 0697070505
  • Profili Kurse Profesionale