Teknik / Mekanik 219 views2 applications

Job Expired

Departamenti Oil and Gas

Pozicioni Punes: Teknik / Mekanik

Detyrat:
*Mirembatja e makinerive industriale (kompresor, gjenerator, etj.)
*Kontrolli periodik i makinerive dhe planifikimi i mirembatjes
*Montime mekanike
*Detyra te tjera sipas nevojes

Njohurite:
*Diplome: Inxhinier Mekanik
*Gjuhe e Huaj: Anglisht
*Te kete njohuri mbi mirembatjen e mjeteve dhe nderrim vajra/filtra motorri

Vendi Punes:
*BERAT

Dergoni Cv-ne Tuaj ne : info@vibtis.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Blvd. Deshmoret e Kombit Twin Towers Tower 2, Floor 5/1
  • Tel/Mob +355 4 2280 120
  • Profili Sherbime