Teknik Elektro-Mekanik 69 views

Shoqeria AGS shpk e cila operon ne fushen e Sherbimit te ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet,menca etj. Sefundmi i zgjeruar edhe ne fushen e prodhimeve bulmetore, me seli ne fabriken ne Sukth, Durres,
Ofron vend pune ne pozicionin Teknik Elektro-Mekanik i cili duhet te permbushe keto kritere:

1. Te kete perfunduar arsimin e mesem
2. Pranohen edhe persona pa eksperience apo fillestar
3. Te njohe rregullat e sistemit teknik, dhe makinerive
4. Transporti ofrohet nga kompania

Te interesuarit te dergojne CV-ne ne adresen e-mailit: info@ags.al ose te paraqiten prane zyrave ne adresen Ruga “Beqir Luga” afer Pazarit te Ri ,Tirane.
Cel. : 069 60 44 707

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Tiranë
  • Tel/Mob +355 69 6044707
  • Profili Sherbime