A G S

Follow

This company has no active jobs

A G S

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Tiranë
  • Tel/Mob +355 69 6044707
  • Profili Sherbime

About Us

AGS me një eksperiencë shumë vjeçare, është tashmë një emër me një mesazh të qartë në tregun shqiptar: përkushtim dhe kapacitet për cilësi dhe siguri maksimale në çdo shërbim që ofron.

AGS është e spcializuar në shërbimin profesinal të kateringut, lavanderisë, pastrimit dhe gjelbërimit.

Me staf të kualifikuar, me kujdesin për detajin më të vogël të çdo proçesi, e çertifikuar për standartet më të larta të cilësisë dhe sigurisë, me investime të vazhdueshme në inovacionet e fundit teknologjike AGS është rritur çdo ditë me punë dhe pasion.