Specialist/e Shitjesh 85 views1 application

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me shoWroom-in e parë “Electrolux’’ në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.

 

Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.

Pozicioni Vakant:

Specialist/e Shitjesh në Sektorin e produkteve të Elektronikës dhe Elektroshtëpiakeve

Përgjegjësitë

                                                                                 

 • Menaxhon proçesin e shitjeve direkte dhe punon maksimalisht për gjenerimin e klienteve të rinj.
 • Njeh në mënyrë të shkëlqyer të gjitha specifikat e produkteve të sektorit ku shërben.
 • Zhvillon zgjidhje të personalizuara për klientë të ndryshëm.
 • Pret klientet duke I drejtuar dhe orientuar drejt produkteve të dëshiruara.
 • Mirëmban sektorin e punës.

 

Kriteret

 

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi.
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhes Angleze (njohja e një gjuhe tjetër përpos gjuhës angleze përbën avantazh).
 • Eksperiencë në një kompani të ngjashme.
 • Person energjik, me iniciativë dhe këmbëngulës.
 • Të ketë njohuri në përdorimin e programeve bazë kompjuterike.
 • Të ketë aftësi për të punuar në Grup.
 • Të jetë I disponueshëm për të punuar me turne.

 

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat :

 

Email : hr@globe.al

 

Ose kontaktoni ne numrin e telefonit: 0676027237

Mirëpresim çdo kandidat që plotëson kriteret e mësipërme .

Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Vaso Pasha
 • Profili Tregti