Saldator 89 views

Lamthi Group, është një kompani lider në fushën e ndërtimit, termohidraulikës, teknologjisë së ujit, ndërtimit të pishinave dhe SPA-ve.
Distributor eksluziv i shumë markave Italiane dhe Gjermane të njohura në gjithë botën.

Kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit.
Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i skuadrës në ambjentin e punës.
Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politikë sociale e grupit tonë.
Shpall pozicion vakant pune SALDATOR me orar të plotë .

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV në adresën: info@lamthi.com ose na kontaktoni ne numrat e meposhtem.
Numër kontakti:+35568 39 33216; +35567 30 99999

Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km 3, Rruga dytësore
Aplikimet janë të limituara, vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen.
www.lamthigroup.al

Cel. : +35568 39 88 216

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga dytësore Autostrada Tiranë-Durrës km 3