Lamthi Group

Follow

This company has no active jobs

Lamthi Group

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga dytësore Autostrada Tiranë-Durrës km 3

About Us

Lamthi Group është kompani e cila e shtrin aktivitetin ne fushat:

Termo – hidraulikë, pishina dhe SPA, sisteme ngrohje dhe ftohje, filtrim uji të pijshëm, stufa dhe oxhaqe (me dru ose pelet), hidrosanitare, hidroizolime, pllaka, si dhe vegla pune.