Punoni online nga Shtepia me Kompani Gjermane 346 views4 applications

Puno Nga Shtepia
Puno online me Kompani Gjermane

Benefitet:
Liri e kohes
Zhvillim personal
Bonuse
Network Marketing
Shitje
Mosha 18+

•Mund te punojme nga kudo Ne Shqiperi dhe Diaspore

Kontaktoni Whatsapp +306978081884

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 206 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim