Punjonjese Rrobaqepsie 38 views

Kompania “Mediterranea” shpk

Ofron vende te lira pune per:

Makiniste
Prestare
Hekurosje

Kushte komode pune dhe page e kenaqshme.

Personat e interesuar mund te paraqiten per interviste prane adreses se ndermarrjes ne Tirane, Rruga 5 Maji Ndertese e re 5 kateshe ne fund te rruges te blloku industrial. Mund te kontaktoni ne numrin e kontaktit 0693616656 ose email te adjola.ru@medialba.com.

Ju mirepresim.

Cel. : 0693616656

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga 5 Maj
  • Tel/Mob 0693616656
  • Profili Prodhim/Perpunim