Mediterranea shpk

Follow

This company has no active jobs

Mediterranea shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga 5 Maj
  • Tel/Mob 0693616656
  • Profili Prodhim/Perpunim

About Us

Mediterranea shpk, që prej 26 vitesh është aktive në Shqipëri dhe ofron vazhdimisht punësim për gra dhe vajza që duan të angazhohen në fushën e Rrobaqepsisë.

Ofrojmë kushte tepër komode pune dhe pagesa të kënaqshme duke e respektuar në maksiumu legjislacionin dhe kodin e punës.

Orai i punës 07:00 me 15:30 ( 30 minuta pushim)