Perkthyes 55 views2 applications

ALS  Albanian Language Service shoqeri e specializuar ne sherbime perkthimi  kerkon perkthyes ne gjuhet:

1-Anglisht-Arabisht

2-Anglisht-Rusisht

3-Anglisht-Spanjisht

4-Anglisht-Frengjisht

5-Anglisht-Portugalisht

6-Anglisht-Kroate

7-Anglisht-Bullgarisht

8-Anglisht-Rumanisht

Anglisht-Persisht

Ajo qe ne po ju ofrojme:

 1. Punesim te perhershem
 2. Paga konkurruese
 3. Ambient pune motivues
 4. Trajnime te paguara ne teori dhe praktike
 5. Ceritfikate si Interpreter te njohur nderkombetarisht
 6. Orar fleksibel
 7. Kontrate te rregullt ne baze te kodit te punes
 8. Mundesi trajnimi ne USA

Aplikoni, ne po kerkojme njerez si ju!

Adresa: Rruga Dytesore Autostrada Tirane-Durres, Pajtoni Center,kati 4.

Kontakt      Cel:0697030999  Email:alslanguageservice@gmail.com

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres km1 (Pajtoni Center km1)
 • Tel/Mob 06970309999
 • Profili Perkthime