Albania Language Service

Follow

Albania Language Service has posted 1 job

Albania Language Service

Information Company

 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres km1 (Pajtoni Center km1)
 • Tel/Mob 06970309999
 • Profili Perkthime

Something About Company

ALS  Albanian Language Service shoqeri e specializuar ne sherbime perkthimi / interpretimi nga gjuha angleze ne te gjitha gjuhet e botes .

Ajo qe ne po ju ofrojme:

 1. Punesim te perhershem
 2. Paga konkurruese
 3. Ambient pune motivues
 4. Trajnime te paguara ne teori dhe praktike
 5. Ceritfikate si Interpreter te njohur nderkombetarisht
 6. Orar fleksibel
 7. Kontrate te rregullt ne baze te kodit te punes
 8. Mundesi trajnimi ne USA