Pata Real Estate eshte duke rekrutuar konsulentet energjik 77 views

Përshkrimi i Punës
Keni plane te medha? Jeni te hapur per sfida te reja
dhe kerkoni sukses ne karrieren tuaj?

Pata Real Estate eshte duke rekrutuar konsulentet energjik dhe
me ambicie per tu rritur profesionalisht
Cfare ofrojme?

Mundesi rritje ne karriere.
Te ardhura mujore te kenaqshme

Kërkesat e profilit
Kanditatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:
1- Te njohin mire terrenin dhe rruget e qytetit
2- Te kene eksperence pune ne shitje
3- Te kene deshire per te mesuar
4-Te jene te motivuar dhe entuziast
5- Te jene me arsim te larte ose te mesem
6- Te kene aftesi komunikuese dhe negociuese
7- Njohja e gjuheve te huaja dhe fusha e ndertimit perben
perparesi
8- Mosha mbi 21 vjec

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Stacioni i Trenit
  • Tel/Mob +355692908980
  • Profili Imobiliare