Pata Real Estate

Follow

This company has no active jobs

Pata Real Estate

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Stacioni i Trenit
  • Tel/Mob +355692908980
  • Profili Imobiliare

About Us

Pata Real Estate (Pata) është ndërtuar mbi baza e kujdesit të jashtëzakonshëm për çdo klient.

Si një kompani e re në treg, Pata po rritet ndërsa ne mbajmë angazhimin tonë për nivelin më të lartë të integritetit, vëmendjes personale, profesionalizmit dhe shërbimit të përkushtuar.