Ofrohet vend pune Shitës/e zona Ali Dem (part/time) 1186 views3 applications

Job Expired

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri, me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
Infiniti Office, gjithmonë është në kërkim të një stafi kreativ dhe optimist në punë, pa patur paragjykime dhe diferencime.

Pozicioni vakant: Shitës/e në kancelari zona Ali Demi

Orari : 7;30/ 12;30

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Maksimizon shitjet e produkteve duke u treguar klienteve për produktet dhe bënë sugjerime;
• Mirëpret klientët në dyqan dhe ju përgjigjet pyetjeve të tyre;

Aftësitë dhe kualifikimet:

• Aftësi të mira komunikuese, korrektësi dhe shkathtësi;
• Të përdorë lehtësisht programet bazë kompjuterike;
• Preferohen të jenë afatgjatë;

Të interesuarit të dërgojnë Cv në adresën E-mail:

ose të kontaktojnë në nr. e kontaktit: 0693680136

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti