infiniti office

Follow

This company has no active jobs

infiniti office

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti

About Us

Miq, për mua është një kënaqësi t’ju prezantoj historinë e një kompanie që është rritur me aq mund, pa mbështetje por vetëm me punën e një stafi fantastik përmës vitesh.

Edhe pse sot është kompania më e madhe e shitjeve të kancelarisë në Shqipëri, disa vite më parë ishte vetëm një ide.

Në 2003- Historia e kancelarive Infiniti filloi në një dyqan të vogël në periferi të Tiranës në Selitë në muajin Dhjetor. Që në momentet e para, pavarësisht se me një buxhet vetëm 3000 Euro, u konceptua krijimi i një rrjeti dyqanesh që ofronin të njëjtat standarte shërbimi dhe produktesh në gjithë Shqiperinë. Ndaj dhe u vendos edhe emri INFINITI pra nje rrjet dyqanesh që do hapeshin në mënyrë të vazhdueshme.

Per me shume…  https://infinitioffice.al/rreth-nesh/