Job Expired
📣Vend pune Menaxhere Zyre!
Jemi në kërkim të një personi dinamik, me komunikim të shkëlqyer dhe përdorim të avancuar të teknologjisë dhe rrjeteve sociale!
Pozicioni:
Menaxherja e zyrës është një pozicion kyc në agjensinë imobiliare pasi asiston, monitoron dhe koordinon punën e agjentëve. Ndihmon në procese marketingu dhe suporton agjentët në finalizimin e transaksioneve shit/blerje, qiradhënie-qiramarrje.
Profili:
▪️Të ketë mbaruar arsimin e lartë.
▪️Përdorim i avancuar i teknologjisë dhe i rrjeteve sociale.
▪️Njohje e gjuhëve të huaja (anglisht, italisht).
▪️Aftësi të mira organizimi dhe koordinimi I punës në grup.
▪️Aftësi të shkëlqyera komunikimi me stafin, klientët dhe operatorët e sektorit.
▪️Aftësi shumë të mira negocimi.
▪️Eksperienca nuk eshte kusht.
Dërgoni CV tek habitatree@gmail.com, vendosni në Subject: Menaxhere Zyre.
Do të kontaktohen vetëm kandidatët e perzgjedhur.
Kontakt: 0694098578 / 0694370227

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Rruga Medar Shtylla
  • Tel/Mob 0694370227
  • Profili Imobiliare