HABITAT Real Estate Experts

Follow

HABITAT Real Estate Experts has posted 1 job

HABITAT Real Estate Experts

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Rruga Medar Shtylla
  • Tel/Mob 0694370227
  • Profili Imobiliare

About Us

HABITAT Real Estate është agjensia që vjen në tregun e pasurive të paluajtshme si alternativa më e mirë për gjetjen dhe shitjen e një prone. Vizioni ynë me “klientin në fokus” është receta jonë e suksesit. Habitat ofron një shërbim 360° duke bërë diferencën në tregun imobiliar shqiptar. Themeluesit e agjencisë Habitat vijnë në tregun imobiliar me formim dhe eksperiencë Europiane dhe gjithashtu me eksperiencë 10 vjecare në sektorin real estate vendas duke gërshetuar eksperiencën e huaj me më të mirën e asaj ç`ka ofron tregu shqiptar. Rrjeti ynë i agjentëve ofron shërbim profesional, të shpejtë dhe në respekt të plotë të privatësisë. Habitat sjell në treg një edhe një risi unike: konsulencën e personalizuar të arkitektëve tanë. Nëpërmjet këtij shërbimi ofrojmë zgjidhjen ideale për arredimin dhe stilimin sa më të mirë të ambjentit, duke krijuar avantazh në prezantimin e pronës dhe duke shkurtuar ndjeshëm kohët e finalizimit të shitjes apo qiradhënies. Ky shërbim bën një ndryshim të madh në vlerësimin e pasurisë dhe ofron zgjidhje efikase dhe të shpejtë.

Falë një ndërlidhjeje të ngushtë me profesionistë të fushave të ndryshme të tregut, Habitat është në gjendje të ofrojë edhe asistencë në procesin e vështirë të kredimarrjes. Klientët dhe partnerët tanë janë shumë të lumtur që kanë zgjedhur Habitatpër pasurinë e paluajtshme, sepse vetëm Habitat ofron njëkohësisht:

Eksperiencë shumëvjeçare në tregun imobiliar,

Konsulencë për zgjedhjen më të mirë,

Kujdes në respektim të plotë të privatesisë në trajtimin e të dhënave dhe informacioneve të marra nga klienti.

Orientim 100% kundrejt interesave të Klientit.

Rrjet të gjerë pronash dhe kontaktesh

Shërbim të dedikuar interior design për të rinovuar totalisht çdo ambjent.

Vleresim profesional te pronës.