Marketing Online 130 views2 applications

Ofrohet vend pune Senior Social Media!

Nje nder kompanit me risit me te reja te produkteve online, kerkon te zgjeroj stafin e saj duke ofruar pozicionin e punes si “Senior Social Media”.

Departmenti: Marketing

Edukimi: Diplome master ne Marketing apo ne Komunikim

Pervoje: 2 – 3 vjet ne Marketing

Aftesite:

 1. Aftesi të shkelqyera ndervepruese, organizative, njohes i mire i gjuhes se shkruar dhe te folur;
 2. Te jete aktiv dhe te percjelle fryme pozitive ne dinamiken e grupit;
 3. Te jete njohes i mire i Microsoft Office;
 4. Te jete i vemendshem ndaj detajeve dhe te organizoje sa me mire procesin e punes;
 5. Aftesi te shkelqyera ne te folur dhe ne te shkruar ne anglisht.

 

Detyrat dhe pergjegjesit:

 1. Te asistoje ne zhvillimin dhe implementimin e strategjise se marketingut ne komunikime digjitale;
 2. Te publikoje ne te gjitha rrjetet sociale nje numer te gjere aktivitetesh;
 3. Te komunikoje ne menyre etike me ndjekesit e rrjeteve sociale si dhe t’i pergjigjet pyetjeve te tyre;
 4. Te raportoje cdo muaj mbi ecurine e rrjeteve sociale;
 5. Te sugjeroje plane per te rritur audiencen e rrjeteve sociale;
 6. Të jete koherent mbi te rejat ne rrjetet sociale;
 7. Detyra të tjera sipas rastit.

Kandidatet te cilet plotesojne kriteret e mesiperme, jane te lutur te dergojne CV-te e tyre ne adresen e e-mail-it: punesimndermjetesim@gmail.com

Per cdo paqartesi mund te kontaktoni ne numrin e meposhtem, vetem nepermjet Whatsapp-it:

00355696180299

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 16 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Punesim