Kerkohet : Specialist Marketingu Digital 600 -1000 euro 255 views5 applications

Job Expired

Kerkohet : Specialist Marketingu Digital

Disponueshmëri për të punuar ne zyre me kohë të plotë
I/e aftë për të punuar në mënyre të pavarur.
Njohuri të mira mbi PPC dhe SEO.
Eksperienca e mëparshme minimalisht 2 vjet
Të krijojë lista me keywords efektiv
Të konfigurojë Landing Pages
Të krijoje dhe optimizojë fushatat ne social dhe Adwords
Të ndjek hap pas hapi fushatën për ta bërë atë sa më efektive
Të gjenerojë raportet e nevojshme.

OFROHET:

Pagese e kenaqeshme nga 600 euro – 1000 euro (ne baze te eksepriences)
Ambjent dinamik dhe miqesor
Mundesi rritje ne detyre

Dergo CV: betetrix@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center