Kerkohet: Operatore per fushten e Digital Marketing 400Lek/ora +Bonuse 180 views1 application

Job Expired

Kerkohet: OPERATORE SHITJE PER SHERBIME DIGITALE 400Lek/ora +Bonuse
Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme

-te kene disponibilitet full time 09-18:00
-te flasin shume mire gjuhen italiane
-te kene eksperience ne shitje

PUNA KONSISTON NE

-shitje sherbimesh digitale,me kliente te vet-interesuar
-menaxhimin e nje portofoli klientesh

OFROHET
-Pagesa 400 Leke/netto
 +Bonuse dei ne 100 euro/cnt
-ambjent komod dhe pa stress
-fundjava pushim

Na konataktoni!
hr.betetrix@gmail.com
0698729117

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center