KERKOHET KONSULENT PER PASURI TE PALUAJTSHME 142 views2 applications

Job Expired

Keni plane të mëdha? Jeni të hapur për sfida të reja dhe kërkoni ta çoni karrierën tuaj përpara? Jeni i dashuruar me pasuri të paluajtshme të një cilësie të lartë dhe keni talent për shitje të mundësuara nga suksesi? Në këtë rast, RE/MAX Perla është e duhura për ju!
Zyra e Remax Perla po kërkon të zgjerojë stafin në pozicionin konsulent imobiliar të rinj të cilët duan të rriten profesionalisht edhe ekonomikisht .
Kriteret e pozicionit si Konsulent/e të Pasurive të Paluajtshme :
• Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe negocimi.
• Të ketë aftësi të mira në shitje.
• Të ketë aftësi të mira për të punuar në grup.
• Të dijë të përdorë programet bazë të kompjuterit.
• Të ketë njohuri të gjuhëve të huaja (anglisht/ italisht).
• Të jetë korrekt dhe serioz.
• Të jetë ambicioz dhe i orientuar drejt rezultateve.
• Të ndërmjetësojë në transaksione për pronat e patundshme.
• Të ofrojë këshillim, negocim dhe finalizim të kontratave të qirasë dhe të shitjes.
• Eksperienca e mëparshme në këtë fushë përbën avantazh.

APLIKO TANI!
Nëse plotëson kriteret e mësiperme dhe je gati për tu bëre pjesë e ekipit më dinamik e fantastik në shitje, dërgoni CV-në tuaj në adresën e email: info.perla@remax-albania.al
Cfarë synojmë?
Të punojmë me më të mirët!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Tel/Mob +355674074444
  • Profili Imobiliare