kerkohen Account Manager 95 views1 application

Job Expired

Kërkohen Account Menager në gjuhën italiane dhe angleze.
Ofrohet: Mjedis i këndeshëm pune.
Zyre komode dhe ambient rinor.
Pagesa shumë e kënaqshme.
Pagë fikse + bonuse sipas performancës.
Mundesi për rritje profesionale.
Kontratë e rregullt pune.
Orari:09:00-18:00
Numra live çdo ditë
Apliko tani për vëndin tende!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Brryli
  • Tel/Mob +355684441040
  • Profili Call Center