Kerkohen Operator Greqisht Per faze te Pare Part Time/ Full Time 138 views

Job Expired

Kerkojme Operator Greqisht Per faze te pare

Doni te filloni nje pune me te ardhura te larta?

Cfare ofrojme:
• Paga Junior ( Deri ne 500 lek ORA!!! + Bonuse)
• Paga Broker duke filluar nga 500 euro baza + Bonuse
• Kontrate te rregullt me legjislacionin shqipetar.
• Ambiente dhe kushte pune shume te mira.
• Fundjavat pushim
• Trajnime te herpashershme
• Mundesi rritje ne pozicion

Kerkohet:
• Nivel mbi mesatar i gjuhes greke.
• Disponibilitet part time dhe full time.
• Te pershatatet me punen dhe objektivat e grupit.

Per seleksionimin dergoni cv tek adresa me poshte
ose telefononi ne numrin e me poshte shenuar

Aplikoni -> +355693869714
E-mail: icontrader6@gmail.com

Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887
percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise per ” Mbrojtjen e te Dhenave Personale”

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Prane Vasil Shantos
  • Tel/Mob +355693869714
  • Profili Call Center