ICON TRADER

Follow

ICON TRADER

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Prane Vasil Shantos
  • Tel/Mob +355693869714
  • Profili Call Center

About Us

Icon trading, nje kompani marketing e konsoliduar ne tregun shqipetar.

KENI DESHIRE TE KENI SA ME SHUME TE ARDHURA? JENI NE VENDIN E DUHUR!

Cfare ofrojme:

1) Paga baze duke filluar nga 400 euro + bonuse shume te larta per cdo ftd te grupit + % te larte

2) Kontrate pune full time ne baze te kodit te punes shqipetar.

3) Hot leads dhe new leads.

4) Fundjava pushim.

Cfare kerkojme:

1) Njohuri shume te mira ne gjuhen greke

2) Experience ne call center

3) Disponibiliteti full time 10:00-19:00 nga e hena ne te premte.

PER TU PERZGJEDHUR DERGONI CV-NE TUAJ NE EMAILIN OSE NE WHATSAPP/ VIBER

+355693869714

e-mail: icontrader6@gmail.com
Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise per ” Mbrojtjen e te Dhenave Personale”