INTERNSHIP – Marketing Digjital dhe Graphic Designer 58 views

NJOFTIM PËR INTERNSHIP

 

Dëshiron të bëhesh një profesionist në Marketing Digjital dhe Graphic Designer?

APLIKO TANI!

 

InfoSoft Systems promovon dhe mbështet zhvillimin e aftësive, inovacionin, sipërmarrjen dhe punësimin e të rinjve në Shqipëri, duke i motivuar ata që të ndjekin ëndrrën e tyre përmes fuqizimit të aftësive dhe pasionit për inovacionin.

Ne jemi duke i ofruar të rinjve mundësinë e zhvillimit të karrierës nëpërmjet programit të “Zhvillimit të internship-it në InfoSoft Systems”. Për studentë shumë të motivuar dhe ambiciozë që kërkojnë të zgjerojnë portofolin e tyre dhe të fitojnë përvojë të mahnitshme praktike me mentorimin one-on-one.

Çfarë ofrojmë ne:

 • Një përvojë pune në një mjedis pune perëndimor;
 • Mundësi për të punuar në mënyrë të pavarur;
 • Mundësi për të mësuar dhe për t’u zhvilluar duke u përfshirë në politikat e mediave sociale dhe

konceptet e komunikimit;

 • Mundësi për të qenë pjesë e një rrjeti të gjallë e krijues të rinjsh dhe një familjeje të madhe si InfoSoft Group.

 

Kohëzgjatja e këtij programi internshipi do të jetë 3 muaj, gjatë periudhës së verës

Korrik – Shtator 2021.

 

Praktikant për Marketing Digjital

Kriteret për studentët:

 • Student universiteti. Rezultate të mira gjatë studimeve.
 • Të ketë aftësi të shumë të mira komunikimi në të folur dhe të shkruar në Shqip dhe Anglisht.
 • Të njohë konceptet e Mediave Sociale dhe marketing-ut në internet.
 • Aftësi shumë të mira për të punuar në ekip, si dhe në mënyrë të pavarur.
 • Përkushtim dhe angazhim për pjesëmarrje të rregullt.

 

Praktikanti i Mediave Sociale do të kryejë këto detyra:

 • Ngarkimi i postimeve dhe përgjigjja e pyetjeve themelore në mediat sociale.
 • Ndërveprimi ditor me llogaritë e Mediave Sociale
 • Mbështetja e menaxhimit dhe optimizimit të fushatave në disa kanale

 

Praktikant për Graphic Design

Kriteret për studentët:

 • Diplomë Bachelor në Projektim Grafik ose të ngjashme.
 • Aftësi të mira me versionet aktuale të Adobe Creative Suite, Photoshop, njohuri të programeve të tjera të dizajnit, Webit dhe multimedia.
 • Njohja e softwerit Adobe: Photoshop, Illustrator, InDesign përbën avantazh.

 

Praktikanti për Graphic Design do të kryejë këto detyra:

 • Dizenjimi i një game të gjerë të kolateralit të marketingut – duke përfshirë, por jo kufizuar në – broshura dhe katalogë.
 • Krijimi dhe redaktimi i imazheve krijuese dhe përmbajtjes së kontentit të animuar.
 • Siguron korrigjimin e ngjyrave, përmirësimin e figurës dhe sipas nevojës, krijimin e figurës.
 • Asiston në punën krijuese fotografike siç kërkohet.
 • Përgjegjës për sigurimin e një pamje dhe ndjesie moderne, estetike dhe të pastër në të gjithë elementët e dizajnit që prekin kompaninë.
 • Jep ide kreative që përputhen me kërkesat e fushatës.
 • Kryen kërkime mbi trendet aktuale të standardeve dhe preferencat e audiencës.

 

Për të aplikuar, ju lutem dërgoni CV-në dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja në adresën e-mail:humanresources@infosoftgroup.com.al, jo më vonë se 22.06.2021

Studentët që plotësojnë kushtet e lartpërmendura do t’i nënshtrohen procesit të intervistimit dhe testimit nga Burimet Njerëzore.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 9 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga 'Murat Toptani'
 • Profili Informatike/IT/Software