Emiratet(Doha-Qatar) , ofroj vend pune Parukiere 42 views

OFERTË URGJENTE NË DOHA -QATAR!

*PARUKIERE

*Kriteret :
-Eksperiencë pune .
-Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.
-Prerje të flokëve.
-Teknikat dhe zbatimet e prerjes.
-Ngjyrosjen e flokëve ,teknikat korrigjuese të ngjyrave.
-Trajtimet e flokëve.
-Zgjatimet e flokeve,eksteishen.
-Përdorimi i mjeteve dhe pajisjeve të ndryshme të modelimit.

​*Kompania siguron :
-Akomodimin.
-Siguracionin shëndetësorë.
-Biletat e udhëtimit.
-Kontratë pune me të drejtë rinovimi.
-Realizimi kohorë tepër i shpejtë.
-Pushimet te paguara.
-Stafi i kompanise ju pret ne aeroport
-Pagesa tepër të kënaqshme


Mënyra e aplikimit :Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë cv e tyre ne gjuhen -Angleze ( FORMATI WORD + FOTO ) në e-mail ercalbania@gmail.com.

Për më shumë informacion na telefononi në 0699306646.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 15 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga ¨Emin Duraku¨
  • Profili Konsulence, Punesim