ERCA

Follow

This company has no active jobs

ERCA

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga ¨Emin Duraku¨
  • Tel/Mob 0699306646 / 0696676101
  • Profili Konsulence, Punesim

About Us

ERCA është agjensi profesionale e rekrutimi për punësim, me zyrë qëndrore në Tiranë, e cila ofron shërbime profesionale të burimeve njerëzore. Ne përmbushim kërkesat për punësim të punëdhënësve dhe kandidatëve kryesisht në vendet e Lindjes së Mesme, Europë dhe SH.B.A. Mirëpresim të gjithë njerëzit me talente të ndryshme të cilët ndajnë filozofinë e bashkëpunimit dhe integritetit. Njohim nevojat që kanë kompanitë dhe individët brenda dhe jashtë vendit, në sektorë specifikë të tregut të punës dhe jemi këtu pikërisht për të plotësuar këto nevoja, duke ofruar kandidatë të kalibrit të lartë.