EKSPERTE NE RRITJEN DHE MENAXHIMIN E INSTAGRAMIT. 130 views1 application

Job Expired

KËRKESAT E PROFILIT:

– Të kete eksperience dhe portofol punesh te sukseshem ne kete profil.

– Të menaxhoje instagramin e  kompanisë, me kretivitet dhe risi te reja.

– Të promovojë dhe të rrisë shitjen e produkteve dhe sherbimeve të kompanisë;

– Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;

– Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.

– Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.

– Te jete metodike dhe e organizuar.

Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: info@enzoattini.al

Suksese!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr Muhamet Gjollesha Tirane
  • Tel/Mob +355676323440
  • Profili Moda/Veshja