ENZO ATTINI

Follow

This company has no active jobs

ENZO ATTINI

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr Muhamet Gjollesha Tirane
  • Tel/Mob +355676323440
  • Profili Moda/Veshja

About Us

HISTORIA JONË

Ne mendojmë që shumica e prodhuesve të orëve në dekadën e fundit, kanë mungesë shijeje për shkak të mënyrës së tyre tradicionale të të menduarit. Ndryshe nga ata, ne zgjodhëm të sjellim një trashëgimi kulturore tek secili krijim i yni.

Me koleksionin tonë të orëve, ne kemi krijuar nje ëndërr globale dhe besojme që ëndrrat mund të ndahen, dhe kështu, në secilin model të orëve tona, ne fokusohemi në krijimin e një universi ndjenjash, eksperiencash dhe vlerash: si dhe një status të lartësuar.

Me secilën orë Enzo Attini, ju blini një univers ndjenjash dhe eksperiencash.

DIZAJN I JASHTËZAKONSHËM

E kuruar maksimalisht në çdo detaj, secila orë është dizenjuar me kujdes, për të tërhequr çdo shikim të sofistikuar rreth jush. Secili krijim i Enzo Attini përfaqëson trashëgiminë e pasur kulturore italiane.

Esenca e dizajnit të secilit model dhe gdhendja në pjesën e pasme të çdo ore, është frymezuar nga kultura trashëgimore romake, nga arti, nga historia dhe gjithashtu nga vendet më mahnitëse që vizitohen nga miliona turistë në Itali.

PRODUKTET

Ne kemi intuitën dhe disiplinën e duhur në krijimin e produkteve tona, duke kuptuar pritshmërinë që kanë njerëzit e rafinuar për to.

Estetika dhe dizajni i sofistikuar, përfaqësojnë markën tonë me një stil unik që do ta spikasni absolutisht në të gjitha produktet tona.

Kombinimi perfekt i dizajnit Italiand dhe mekanizmit Zvicerian, të punuar me dorë dhe në sasi të limituar, e bën secilën orë të rrallë dhe unike në një mënyrë që ajo t’ju bëjë të ndiheni të jashtëzakonshëm.

ENZO ATTINI, aty ku dizajni i përjetshëm italian përqafon dekada të përvojës zviceriane të orëve.