Durres kerkohet Mekanik (makineri prodhimi) 21 views

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Mekaniku ne Durres (per makineri prodhimi)

.Detyrat funksionale:

 1. Tekniku do të jetë përgjegjës për montimin, eliminimin e defekteve gjatë montimit, mirëmbajtjen, riparimin e makinerive sëbashku me komponentët e tyre si edhe të pajisjeve mekanike të makinerive.
 2. Kontrollon dhe kujdeset për të gjitha pajisjet e sistemit elektrik, mekanik, hidraulik linjave të prodhimit.

iii.        Garanton funksionimin e makinerive, duke realizuar kontrolle periodike të makinerive.

 1. Realizon raportime periodike mbi problemet teknike dhe organizative për punën e bërë.
 2. Kryerja e detyrave te tjera qe percaktohen nga përgjegjësi I mirëmbajtjes në Fabrikë

b.Kriteret:

 1. Te kete arsimin e mesem, perbejne avantazh personat qe kane diplome ne fushat elektromekanike/mekanike/elektrike
 2. Te kete i punesuar mbi 2 vite si mirembajtes, teknik paisjeve industriale

iii.        I afte per te punuar ne grup

 1. Te jete korrekt ne menaxhimi e paisjeve dhe materialeve ndihmese te ndermarrjes

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues

More Information

Apply for this job Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 18 Jobs
 • Location Albania, Durrës
 • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
 • Tel/Mob +355676317943
 • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike