Agjent/e Telefonik/e 87 views

Job Expired
People R Us, në emër të klientit të saj, një kompanie të rëndësishme Italiane është në kërkim të kandidatëve të motivuar dhe të pasionuar në pozicionin: Agjent/e Telefonik/e në Tiranë për t’iu bashkuar një ekipi të mrekullueshëm.
Kandidati ideal do të duhet të posedojë:
– Aftësi të rëndësishme komunikimi
– Aftësi të mira të shitjeve telefonike
– Aftësi për të punuar në ekip
– I orientuar për të zgjidhur problematikat e mundshme me klientët
– Niveli minimal i gjuhës italiane B2
KUSHTET E PUNËS:
– Orari i punës 09:00 – 13:00 OSE 17:00 – 21:00 nga e Hëna deri të Premten
– Fushata menaxhuese për klientët ekzistues të një marke të rëndësishme italiane
– Kontrata e punës sipas Kodit Shqiptar të Punës
– Trajnim dhe zhvillim profesional i vazhdueshëm
SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.
Jeni të lutur të dërgoni aplikimin tuaj në adresën e-mail: jobs.peoplerus@consultant.com me subjekt “Agjent Telefonik”
Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).
Aplikimi juaj duhet të përmbajë një CV të përditësuar dhe një letër motivimi për pozicionin përkatës deri në 28 Shkurt 2021.
Ju do të kontaktoheni nga ekipi People R Us nëse jeni përzgjedhur për të vijuar me proçesin e intervistave.
Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave, ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Konsulence